Hyödynnä aika matsien välissä treenaamalla

On lauantai-ilta. Duunit on hanskassa ja televisioista tulee hyvää urheiluviihdettä läpi koko päivän. Selailet tulospalvelusta ja tarkistat, että päivällä tulee mielenkiintoinen futispeli, jonka voisit katsoa. Suosikkijoukkueesi peli tulee kuitenkin vasta myöhemmin iltapäivällä.

Pelipäivä alkaa mukavasti jo kello 13.00, joten isket telkkarin päälle kotonasi heti kellon kiirittyä puolenpäivän paremmalle puolen. Nautit taas siitä vapaapäivän rauhoittavasta fiiliksestä, joka lauantaisin on, mutta toisaalta pystyt eläytymään urheiluun, joka antaa jälleen kerran sisältöä arjen keskelle.

Ensimmäinen pelikin ehtii loppumaan hyvissä ajoin ennen kuin on aika lähteä nautiskelemaan suosikkijoukkueen iltapäiväottelua paikalliseen ravintolaan, jossa otat kenties hieman murua rinnan alle ja ehkä jotain huurteisempaakin. Miten käyttäisi hyväksi tämän ottelujen väliin jäävän ajan?

Meillä on ehdotus: käytä se pieneen treenaamiseen! Miksipä ei? Mikä voisi mennä ketuiksi? Ei yhtään mikään!

Vaikka on mukava nauttia rauhallisesta lauantaista pelkän futiksen parissa, on ihmisen fyysisen hyvin voinnin kannalta tärkeää, että välillä pääsee hieman liikkumaan. Se virkistää paljon ja voimme taata, että pienen jumppanurkan jälkeen futiksen pariin rauhoittuminen maistuu huomattavasti paremmalta.

Ei muuta kuin suunnittelemaan treenejä! Jos haluat parhaat välineet futisfiilikseen matsien välissä, napsauta tätä. Ideoita omiin harjoitteisiin voi hakea vaikka Palloliiton harjoitepankista. Tiesithän myös, että kehonpainotreenit ovat tehokkaita. Voit hypätä matsin jälkeen vaikka lattiallesi ja tehdä muutaman punnerruksen, joiden jälkeen suuntaan takaisin matsien pariin.