Sport It!, Oulu

Mitä tehdä vanhalla paloasemalla? Oulussa sellainen sai uuden käyttäjäkunnan, kun palomiehet lähtivät letkuineen menemään: paikkaa komistaa nykyisin sporttibaari.
Sport it! on amerikkalaiseen tapaan välitön ja ystävällinen ruokailu- ja viihdepaikka, jossa kouraan käy helposti olut tai viinilasi. Ruokalistalla on monenmoista amerikkalaista maistuvaa ateriaa ja naposteltavaa, jotka ovat aina suosittuja vaihtoehtoja – etenkin nuorison mieleen. Hinnat ovat varsin kohtuullisia ja valintamahdollisuuksia on useita. Myös juomissa löytyy monia hyvänlaatuisia ehdotuksia.

Touhua ja tohinaa moneen makuun

Urheilubaari tarjoaa viihdettä kuuden eri tv-kanavan merkeissä, joita vierailijat voivat seurata megasuuren kuvaruudun välityksellä. Jos itse toivot liikuntaa pelaamisen merkeissä, ulkotiloihin kuuluu Mölkyn peluumahdollisuus. Sisätiloista löytyvät biljardipöytä sekä floorball. Tietokonepelejäkään ei ole lyöty laimin, sillä asiakkaiden ulottuvilta löytyy PlayStation 3.

Kuten arvata saattaa, vanhalla paloasemalla on tilaa monelle hengelle niin ruokailuun kuin muuhunkin ajanviettoon paikan puitteissa. Jo ulkoterassi vetää 200 vierasta ja sisätiloihinkin mahtuu 50 tuolia pöytineen. Tilat ovat viihtyisiä ja asiakkaille vaivattomia.

Lisäksi ohjelmaa piristää silloin tällöin vierailevat bändit ja artistit. Livemusiikista pääsee nauttimaan varsinkin lauantaisin. Ohjelmaan kannattaa kurkata jo ajoissa, että ehdit mukaan mieleiseesi iltaan suosikkibändiäsi kuulemaan.

Eikä tässä kaikki: Voit varata omat bileesi tiloihin, jotka käsittävät baarin, kabinetin ja jopa saunan. Sport it! -baarin löydät osoitteesta Kauppurienkatu 24 A, Oulu, eli mukavasti kaupungin keskustasta.